Joka torstai DeLuxe-lehden kotisivuilla julkaistaan alku-, pää- ja jälkiruokakokonaisuus ja ohjeet ruokien valmistukseen. Reseptien raaka-aineet on helppo tulostaa kauppalistaksi.
Weekend Menun loihtivat kokit edustavat alansa huippuosaamista. Mukana ovat Michelin-tähdellä useasti palkittu, julkisuudestakin tuttu keittiömestari ja ravintoloitsija Pekka Terävä (Olo Group), Suomen kokkimaajoukkueen ex-kapteeni, ravintoloitsija Kristian Vuojärvi (KV Restaurants), ainoana Suomessa Japanin hallituksen myöntämän virallisen sertifikaatin sushin valmistukseen saanut Valtteri Willberg (Ravintola Karu Izakaya) sekä Pohjois-Suomen keittiötaitomystiikan omaava, vuonna 2014 Vuoden nuoreksi kokiksi ja vuonna 2015 PRO-gaalassa Vuoden ravintolakokiksi valittu ravintoloitsija Roope Kotila (Ravintola Gustav Kitchen & Bar).
Edellä mainittujen mestareiden lisäksi mukaan valittiin pitkän linjan sommelière Anna Sukava (WSET Diploma), joka rautaisella ammattitaidollaan valitsee kuhunkin ateriakokonaisuuteen sopivat juomasuositukset.
Menut löytyvät myös DeLuxe Weekend Menun Facebook-sivuilta sekä Instagramista nimellä @weekendmenudeluxe. Reseptejä julkaistaan kootusti myös DeLuxen aikakauslehdessä. Vuodesta 2008 alkaen julkaistu DeLuxe-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.
Toivoo DeLuxen tiimi
Astetta / Parempi / Media
Saat viikottaisen menun ennen muita sähköpostiisi, jo tiistaina! Näin ehdit hankkia tarvittavat ainekset ja välineet ennen viikonlopun kokkailuja! Uutiskirjeen tilanneet pääsevät myös hyödyntämään yhteistyökumppaneidemme tarjouksia, etuuksia ja kilpailuja.