Weekend Menu à la DeLuxe-lehti


Weekend Menu on uusi DeLuxe-lehden kehittämä ohjelmakonsepti, jossa neljä huippukokkia suunnittelee ja valmistaa vuorotellen kerran viikossa vuoden ajan kolmen ruokalajin menun kotona tehtäväksi. 


Joka torstai DeLuxe-lehden kotisivuilla julkaistaan alku-, pää- ja jälkiruokakokonaisuus ja ohjeet ruokien valmistukseen. Reseptien raaka-aineet on helppo tulostaa kauppalistaksi. 


Weekend Menun loihtivat kokit edustavat alansa huippuosaamista. Mukana ovat Michelin-tähdellä useasti palkittu, julkisuudestakin tuttu keittiömestari ja ravintoloitsija Pekka Terävä (Olo Group), Suomen kokkimaajoukkueen ex-kapteeni, ravintoloitsija Kristian Vuojärvi (KV Restaurants), ainoana Suomessa Japanin hallituksen myöntämän virallisen sertifikaatin sushin valmistukseen saanut  Valtteri Willberg (Ravintola Karu Izakaya) sekä Pohjois-Suomen keittiötaitomystiikan omaava, vuonna 2014 Vuoden nuoreksi kokiksi ja vuonna 2015 PRO-gaalassa Vuoden ravintolakokiksi valittu ravintoloitsija Roope Kotila (Ravintola Gustav Kitchen & Bar).Edustettuna ovat niin skandinaavinen, ranskalainen, aasialainen kuin Pohjois-Suomenkin keittiöt. Olemme antaneet mestareille vapaat kädet loihtia oman makunsa mukaisia herkullisia ateriakokonaisuuksia.Edellä mainittujen mestareiden lisäksi mukaan valittiin pitkän linjan sommelière Anna Sukava (WSET Diploma), joka rautaisella ammattitaidollaan valitsee kuhunkin ateriakokonaisuuteen sopivat juomasuositukset. 


Menut löytyvät myös DeLuxe Weekend Menun Facebook-sivuilta  sekä Instagramista nimellä @weekendmenudeluxe. Reseptejä julkaistaan kootusti myös DeLuxen aikakauslehdessä. Vuodesta 2008 alkaen julkaistu DeLuxe-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. 


Jos haluat kuulua siihen ryhmään, joka saa menut ja reseptiikan etukäteen aina tiistaisin, tilaa uutiskirje. Älä pelkää, emme lähetä roskapostia. Lämpimästi tervetuloa herkullisten ruokien ja juomien sekä hyvän mielen ja tekemisen maailmaan!


Toivoo DeLuxen tiimi

Astetta / Parempi / Media


Kokit ja Sommelier


Tilaa DeLuxe Weekend menu -uutiskirje!

 

Saat viikottaisen menun ennen muita sähköpostiisi, jo tiistaina! Näin ehdit hankkia tarvittavat ainekset ja välineet ennen viikonlopun kokkailuja! Uutiskirjeen tilanneet pääsevät myös hyödyntämään yhteistyökumppaneidemme tarjouksia, etuuksia ja kilpailuja.Tilauslomake

DeLuxe Weekend Menut

Weekend Menut
Näytä kaikki
Terävä
Vuojärvi
Willberg
Kotila

Juomasuositukset

Share the page on social media
Share