Malediivien Anantara Veli

Elämäsi on matka.

Vietä unelmiesi loma. Turvallisesti.

Koe hurmoksellinen ja rentouttava rantaloma Malediiveilla. Anantara Veli tarjoaa oman intiimin ja yksityisen piilopaikan kahdelle, jossa voit ladata väsähtäneet akkusi uudelleen täyteen. Lomakeskuksessa on otettu myös käyttöön tehostetut puhdistus- ja turvallisuuskäytännöt.


  
teksti     Juhani Nurmi
kuvat     Anantara Veli Resort

Deluxe 4/2020


Yksityisellä rannalla sijaitseva Anantara Veli Maldives Resort lukeutuu Malediivien ylistetyimpiin lomakohteisiin. Huipputarkasta siisteydestään ja tinkimättömästä palvelustaan laajalti kansainvälisiltä matkailijoilta runsaasti kiitosta niittänyt kohde on sijaintinsa osalta henkeäsalpaavan kaunis.
Lomakeskukseen pääsee suoraan Velanan kansainväliseltä lentokentältä vain 35 minuutissa päiväsaikaan liikennöivällä pikaveneellä.

Puhdistus- ja turvallisuuskäytännöistä ei tingitä

2020 menee historian kirjoihin poikkeuksellisen haastavana vuotena, johtuen muun muassa maailmanlaajuisesta pandemiasta. Koska asiakkaiden turvallisuus on majoituspaikalle ensisijaisen tärkeää, Anantara Veli Resortissa sinun ei tarvitse olla huolissasi terveytesi puolesta. 


Majoituspaikan henkilökunta on ryhtynyt ylimääräisiin terveys- ja hygieniatoimenpiteisiin, joihin lukeutuvat muun muassa hengityssuojaimet ja suojakäsineet (henkilökunnalle ja asiakkaille) sekä vaihtoehtoisesti yksittäispakatut ruoka-annokset. 


Perinpohjaisen desinfioinnin lisäksi huoneita pidetään tyhjillään määrätyn ajan asiakkaiden välillä. Myös sosiaalisesta etäännyttämisestä pidetään tarkasti huolta. Tärkeimmillä asiakkaiden ja henkilökunnan välisillä kontaktialueilla käytetään myös turvalaseja. 

Mikäpä voisi olla rentouttavampaa, kuin oleskella oman rakkaan kanssa veden ylle rakennetussa bungalowissa, samalla kun merenelävät uiskentelevat bungalowin alla olevan laguunin kristallinkirkkaissa vesissä?


Laguuniparatiisi – vain aikuisille

Valkoisen hiekan ja taivaansinisten vesien ympäröimä Anantara Veli Resort tarjoaa täydellisen matkakohteen VIP-laatua etsiville lomailijoille, jotka kaipaavat lomaa tyylikkään yksinkertaisessa, viehättävän trooppisessa ja vain aikuisille tarkoitetussa saariparatiisissa. 


Mikäpä voisi olla rentouttavampaa, kuin oleskella oman rakkaan kanssa veden ylle rakennetussa bungalowissa, samalla kun merenelävät uiskentelevat bungalowin alla olevan laguunin kristallinkirkkaissa vesissä? 

 
Anantara Veli Resortin 67 bungalowia sisältävät kaikki nykyaikaiset mukavuudet. Jokaisesta avautuu upea ja henkeäsalpaava näkymä laguunin ylle. Kallionreunan lähellä sijaitsevissa, rauhallisissa bungaloweissa Intian valtameren lempeä liplatus tuudittaa sinut uneen joka ilta.

Tinkimätön VIP-palvelu

Anantara Veli Resortin viiden tähden palvelu sisältää muun muassa ulkotenniskentät ja kuntokeskuksen. Saaren vehreät ja luonnonmukaiset keitaat kutsuvat sinua rauhoittumaan. Vaihtoehtoisesti voit nauttia Balance Wellness Spa by Anantaran kokonaisvaltaisista hyvinvointipalveluista.


Ruokailuvaihtoehdot on luotu käytännöllisiksi, tunnelmallisuutta ja makuelämyksiä unohtamatta. Baan Huraa tarjoilee sinulle aitoja thaimaalaisia herkkuja. 73 Degreessä on mahdollista osallistua kansainvälisiin buffet-iltoihin. Origamissa voit nauttia käsintehdyistä sushi-annoksista, samalla kun sen show-keittiössä valmistetaan sinulle ja rakkaimmallesi teppanyaki-aterioita.
Aivan erityisen gourmet-säväyksen tuo keittiömestarin kanssa yhdessä suunniteltu ainutlaatuinen ateriakokonaisuus. Se tarjoillaan teille autiolla hiekkasärkällä auringon laskiessa henkeäsalpaavasti Malediivien horisonttiin.


Tasokasta tekemistä riittää 

Kun vierailet Anantara Veli Resortissa, voit nauttia puhtaanvalkoisesta hiekasta varpaidesi välissä tai surffata meren vilvoittavissa aalloissa. Lähde korkeatasoiselle sukellus- tai vapaasukellusretkelle tai harrasta vaihtoehtoisesti muita toiminnallisia vesiurheilulajeja. 

 
Laguunin ympärillä sijaitsee myös kaksi sisarsaarta, Anantara Dhigu Resort ja Naladhu Maldives. Anantara Veli Resortin asiakkaat voivat halutessaan ottaa kaiken ilon irti myös niiden ruokailu- ja harrastusmahdollisuuksista sekä muista palveluista. 


Info

Anantara Veli Maldives Resort 

+960 664 4100 

velimaldives@anantara.com

www.anantara.com

Share the page on social media
Share